Hirdetés

December legjobb mobilos játékai



|

Összegyűjtöttünk néhány kiváló címet az unaloműzéshez.

Hirdetés

játékból sosem elég, a legjobb pedig az, ha az okostelefonon vagy a táblagépen is van mivel elütni az időt. Az iOS és az Android nagyon komoly gamer platformmá nőtték ki magukat, így nem meglepő, hogy mindig van valami remek alkotás, amivel el lehet ütni a plusz időt akár út közben is. Mutatunk öt nagyszerű játékot decemberre. 

Hirdetés

 

XCOM: Enemy Within

3201 forint - Android, iOS

Már az XCOM: Enemy Unknown is látványos portja volt egy nagyszerű játéknak, így igazán örömteli, hogy önálló kiegészítőként érkezett meg mindkét nagy mobilos platformra az XCOM: Enemy Within. Sajnos az örömöt beárnyékolja, hogy az EW valójában leváltotta az EU-t, ami nagyjából ugyanazzal a történettel és játékmenettel rendelkezett. Az EW-ben új szálakat kapunk viszont, új tárgyakkal, fejlesztésekkel, képességekkel, egységekkel és ellenségekkel. 

 

 

Kingdom Rush Origins

737 forint - Android, iOS

Ha a tower defense típusú játékokra gondolunk, akkor a Kingdom Rush név nem igazán igényel különösebb bemutatást, hiszen a kategória egyik legjobbjáról van szó. Az Origins a történet elejét meséli el, egy új játszható fajjal, az elfekkel. Természetesen új tornyok és ellenségek is akadnak. 

 

 

Vainglory

Ingyenes - iOS

Ha mondani kellene egy jó MOBA típusú játékot, ami érintőképernyős, akkor a Vainglory neve az elsők között lenne. A remek grafikához kiváló játékélményt társul, 20 perces, 3x3-as online mérkőzésekkel. Az irányítást kifejezetten érintőkijelzőhöz optimalizálták annak érdekében, hogy egy iPaden is meglegyen a PC-s játékélmény. Az ingyenes Vainglory fejlesztője még startup formában van, de a csapat tagjai között a Riot és a Blizzard szakembereiből is akad néhány. 

 

 

Oddworld: Stranger's Wrath

5,49 euró - iOS

Bár furcsa, hogy iPadre a Stranger's Wrath hamarabb jött, mint az Abe's Oddysee, azonban ennek ellenére remek hír, hogy a 2005-ös Xbox-cím mobilplatformon is elérhető. A Stranger's Wrath egyfajta nyílt western, ahol fejvadász módjára csináljuk azt, ami helyes. A port sajnos nem a legtökéletesebb, az irányítással akadnak problémák - ennek ellenére a végeredmény játszható, és nagyszerűen néz ki. 

 

 

The Witcher Adventure Game

2190 forint - Android, iOS

A The Witcher fejlesztője, a CD Projekt RED a fizikai játékkal egyszerre jelentette meg a digitális kiadásokat is, amelyekben a játékosok négy karakter szerepét vihetik tovább. Mind a négy karakter saját, fejlesztő képességekkel rendelkezik, illetve saját sztorit és célokat kapott. A játék végén azonban csak egy győztes lehet. 

 

 

Ti mivel játszotok mostanában mobilon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.