Hirdetés

Egy remek alternatíva az Evernote helyett



|

Ha valamiért nem jött be valakinek az Evernote, akkor beválhat helyette a Fetchnotes.

Hirdetés

Az Evernote a világ legkedveltebb jegyzetelőalkalmazása, de persze ez nem jelenti azt, hogy minden egyes felhasználónak be is válik a szolgáltatás. Szerencsére vannak alternatívák a piacon, így ha valaki gyorsabb, egyszerűbben használható jegyzetelőt keres, vagy esetleg nem hajlandó fizetni a plusz szolgáltatásokért, akkor is van miből választania. 

Hirdetés

A riválisok a szolgáltatásaikat tekintve gyakran nem érnek fel az Evernote-tal, de az is igaz, hogy nem mindenkinek van szüksége ezek közül az összesre. Sőt, olykor az egyszerű felület és az ingyenes szöveges jegyzetek is elegendőnek bizonyulhatnak. Főleg olyankor van ez így, ha mobilon használjuk az appot, és menet közben akarunk rögzíteni fontos információkat. Mutatunk egy olyan appot, ami hashtagekre épül. 

 

Fetchnotes

Az iOS-re, Androidra és böngészős appként elérhető Fetchnotes ingyenes jegyzetelőapp, ami a szöveges elemek felírására szakosodott. Képes emlékeztetni minket, ha szükséges (ilyenkor pedig feladatlistának is megfelel), illetve a többi felhasználóval megosztani az egyes jegyzeteket. Elméletben nem csak felhasználónévre, hanem e-mail címre és mobilszámra is megoszthatóak a különböző elemek - de ilyen téren még picit fejlődnie kell az appnak. 

 

Címkékre építkezik a szolgáltatás

 

A hashtagekre építő Fetchnotes sajnos nem rendelkezik külön maces vagy PC-s kliensprogrammal, de regisztrálható egy online fiók, amivel böngészőn keresztül is elérhető és szinkronizálható minden egyes jegyzet. 

Az online változat előnye, hogy egy vagy több fotó hozzáadását is lehetővé teszi az anyagokhoz, méghozzá eltérő forrásokból: a helyi adattárolókról vagy éppen a Google Drive-ról, Dropboxról is fel lehet tölteni a képeket. 

 

Asztali gépről a böngészőn keresztül lehet elérni

 

A Fetchnotesnál vannak elegánsabb és dizájnosabb appok, emellett szól azonban többek között a teljesen ingyenes használhatósága. Mivel egyszerűen használható, jól kezelhető és nem bonyolult, érdemes tenni vele egy próbát. Beválhat mindenkinek, aki szeretne valami mást az Evernote helyett. 

 

Ti szoktatok jegyzetelni a mobilotokon? Ha igen, mi számotokra a legfontosabb? Az egyszerű kezelőfelület vagy a sok funkció? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.