Hirdetés

Erről a Gmailes és Google Térképes trükkről biztosan nem tudtál



|

Ha mobilon használod a Google bármelyik appját, ezt az apróságot nem árt tudnod.

Hirdetés

Abban a szerencsés helyzetben vannak a Gmail felhasználói, hogy a hivatalos mobilos alkalmazás egészen jól használható, nem kell alternatíva után nézniük, ráadásul a Google nem csak sajátjait, az androidos felhasználókat igyekszik kielégíteni, de az iOS-t választókat is. A levelezőprogram csak egyike a cég széles körben használt appjainak, melyek nagyjából egységesen frissülnek.

Az alábbi trükk ennek köszönhetően működik például a Google Térképben, a Drive-ban és egyéb, kapcsolódó appokban is, de a YouTube-ban sajnos nem.

Hirdetés

Azok fogják tudni kiélvezni, akik több fiókot is használnak egyszerre. Ezek között váltani eleve nem egy hosszadalmas folyamat, csak jobb fent a profilképre kell nyomni, majd kiválasztani azt a fiókot, amibe át szeretnénk lépni.

Ugyanakkor ennél gyorsabb, ha megragadjuk a profilképet, és lehúzzuk az ujjunkat, így lapozva a fiókok között.

Ez egyébként 2019 augusztusa óta elérhető Androidon, iOS-en pedig még régebbtől, de mivel erről nem szólnak az appok, biztos, hogy nem mindenki tudott róla. Hamarosan további hasznos tippekkel is jelentkezünk, addig is javasoljuk Tippek rovatunkat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.