Hirdetés

Ettől lesz még szebb az okosórád



|

Ma már számos kiváló téma tölthető le a robotos okosórákra.

Hirdetés

Egy hagyományos és drága óra sokszor még az unokát is kiszolgálja, és még csak töltőre sem kell minden este rátenni. Azonban hiába jók az ilyen prémium termékek több évtizedig is, ha az ilyen szempontból gigászi hátrányban lévő, de trendi okosóráknak a számlapját gyerekjáték lecserélni. 

Hirdetés

Az Android Wear platform nagy szabadságot kínál a felhasználók számára, ha az okosóra testre szabásáról van szó. A Play Áruházban hatalmas tempóban növekszik a számlapos appok száma, és míg néhány jó funkciókat kínál, addig a többinél a kinézet az elsődleges. Mutatunk 10 olyan csomagot, amivel bárki jól járhat egy viselhető eszközön. 

 

Springtime watchface by Mowmow

Legyen tavasz vagy nyár, egy minimalista, de a természetre építő csomag igazán jól jön bárkinek az okosórájára. 

 

 

Behance

A Behance igazából egy komplett témacsomagot jelent, eltérő kategóriákra alapozó skinekkel. Remek lehet a kísérletezéshez, hiszen ingyenes. 

 

 

Clocki

A Clocki számlapjainak a különlegessége az, hogy szögletes és kerek kijelzőkön egyaránt működnek, és némelyik képes az időjárási adatokat is megjeleníteni. Van, ahol a színek is állíthatóak. 

 

 

Street Art Watch Face

Ez a kollekció a modern utcai művészetet veszi alapul, és nem egy átlagos helyről jönnek bele a tartalmak, hanem a Google Art Projectjén keresztül. 

 

 

Xogram

A Xogram röntgenszerű képekkel operál, azonban színes kiadásban. Analóg és digitális formában egyaránt használható, és a számlapok cserélhetőek is nap közben. 

 

 

500px

Az 500px-et nem kell bemutatni a fotózás és a szép képek iránt érdeklődőknek. A szolgáltatás az Android Wear-alapú órákon mindig egy másik szép fotót mutat, amikor ránézünk. 

 

 

Facer

A Facer egy meglehetősen nagy csomagot kínál a számlapokból, amelyek közül a legtöbbet átlagemberek alkották. Tetszés szerint módosíthatóak is a témák. 

 

 

WatchMaker Watch Face

Ez a csomag is a személyre szabott számlapokra alapoz, ehhez azonban több mint 1000 előre elkészített skint lehet megtalálni benne. 

 

 

Celestial 3D Watch Face

Ez az app arra használja az okosóra hardverét, hogy egy nagyon szép, animált számlapot jelenítsen meg a kijelzőjén. Nap közben még változik is a kinézete. 

 

Mantis
Mantis

 

Golden Beauty

Ha valaki az arany színű számlapokat kedveli, akkor ne hagyja ki ezt a csomagot, amelyben kifejezetten ezek találhatóak meg, szögletes és kerek kijelzőkre egyaránt. 

 

 

Nektek van már okosórátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.