Hirdetés

Ezekkel az appokkal kerülhetsz újra formába



|

Mutatunk három remek appot, amikkel gyorsan újra formába kerülhetsz.

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy tél van, és a szabadtéri sportokkal talán még jobb várni picit, a mozgást azért nem ajánlott - és nem is szabad - teljesen feladni. Aki úgy érzi, hogy a tél kissé elpuhította, annak itt az ideje az okostelefonját és/vagy a táblagépét másra is használni a levelezésen és a facebookozáson kívül. 

Hirdetés

Szerencsére rengeteg jó app létezik ehhez a fontosabb mobilos platformokra. Van, aki inkább a kemény edzést, van aki a fitneszt, van aki pedig a jógát tűzi ki maga elé. Mi most összegyűjtöttünk három olyan alkalmazást, amelyek általánosságban segítenek kicsit formába lendülni. 

 

7 Minute Workout

Ingyenes | Android | iOS | Windows Phone

A 7 Minute Workout az egyik legnépszerűbb típusát adja a kezünkbe a gyors tornának. Mindössze 7 percet kell a mozgással foglalkoznunk, ez idő alatt viszont a legtöbb felülést és fekvőtámaszt kell megcsinálnunk. Mivel az edzés rövid, ezért az elv az, hogy a lehető legkeményebben dolgozzunk abban a kis időben. 

A típusapp egyik legjobbja a Perigee fejlesztése, amely Android és iOS mellett Windows Phone-ra is elérhető, ingyenesen. A segítségével előre meghatározott erő- és testgyakorlatokat végezhetünk, és 30 másodpercet kapunk arra, hogy a lehető legtöbb ismétlést csináljuk meg. A feladatok között 10 másodperces szüneteket kapunk. Mindent két sorozatban ismétlünk, így jön ki a 7 perc. A mozgást hangutasítások és diagramok is segítik. 

 

A cél a magas ismétlésszám

 

Nike Training Club

Ingyenes | Android | iOS

Amikor már kicsit több edzésre és útmutatásra van szükség, akkor remek társ lehet a mozgáshoz a Nike Training Club alkalmazása. Ez nem csak szép dizájnnal csábít, hanem sok funkcióval is kecsegtet. Több mint 100 gyors edzést tartalmaz, és ráadásul videókkal segíti a feladatok helyes végrehajtását. Időzítőt is kapunk, hogy tudjuk, meddig kell valamit ismételni.

Az edzések különféle típusai közül választhatunk a formába lendüléshez, a célunktól függően. A programokat testre szabhatjuk a konkrét igényeikhez mérten, így egyes mozgástípusok helyettesíthetőek, és a futás mennyisége és változtatható. A közösségi részben nem csak barátokat lehet szerezni, de motiválni is lehet egymást. 

 

Remek a dizájn

 

FitStar Yoga

Ingyenes | iOS

Ha valaki jógázni szeretne, akkor remek választás lehet a FitStar Yoga appja. A testre szabott gyakorlatokat nagyfelbontású videók egészítik ki. A használat elején mi mondhatjuk meg a programnak, hogy egy feladat túl könnyű, pont jó vagy túl nehéz volt. A visszajelzésünk alapján egyéni programot dolgoz ki nekünk az alkalmazás, és hangutasításokkal segíti annak a végrehajtását. 

Az ingyenes verzió egy személyre szabott gyakorlatsort és egy szabadstílusú gyakorlatsort tartalmaz. Ha ettől többet szeretnénk, azért in-app vásárlás keretében kell fizetnünk. A gyakorlatok kis helyen is elvégezhetőek, és a relaxáláson túl az erőnlét növelésére is alkalmasak. 

 

Az erőnlét növeléséhez is jó

 

Ti milyen gyakran szoktatok valamit sportolni, edzeni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.