Hirdetés

Ezekkel az appokkal kövesd a pénzedet



|

Okostelefonos appokkal is nyomon követhető a havi költségvetés.

Hirdetés

Senkinek nem kell különösebb pénzügyi tervezőre gondolnia, amikor szeretne egy egyszerű megoldást a havi költségei menedzseléséhez. A legegyszerűbb megoldás egy okostelefonos app kiválasztása, amelynek hála akár még a befizetett számlák is vezethetőek, illetve követhető, hogy mennyire tartjuk magunkat az elérhető keretünkhöz. Mutatunk öt appot, ami segíthet mindebben. 

Hirdetés

 

Mint

Ingyenes - iOS, Android, Windows Phone

A Mint az egyik legnépszerűbb szolgáltatás, ha a pénzünk kezeléséről van szó. A segítségével még a bankszámlánkon keresztül is bekérhetjük az adatainkat, és szinte bármilyen kategóriában lehet beállítani költségterveket. Az app képes csoportosítani a kiadásokat, valamint kitűzni spórolási célokat is. Nagy előnye, hogy nekünk már nem kell kategorizálni a vásárlásokat, azonban az egyes tervek beállítása elsőre nagy feladatnak is tűnhet. 

 

Az egyik legnépszerűbb

 

Check

Ingyenes - iOS, Android

Az app segítségével könnyedén és egy helyen követhetőek nyomon a számlák, és elméletben arra is alkalmas az alkalmazás, hogy ezeket rajta keresztül fizessük be, külön-külön webes bejelentkezések nélkül. A program emlékeztet a közelgő befizetésekre, amiket naptárnézetben is meg lehet tekinteni minden hónapra. 

 

Check

 

BillGuard

Ingyenes - iOS, Android

A BillGuard abban igyekszik segíteni a felhasználókat, hogy megvédi őket a váratlan történésektől. Az appnak hála nyomon követhetőek a bankszámláról való költések és tranzakciók, így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések. A segítségével még térképen is követhető, hogy hol volt használva a bankkártya. A felhasználói felülete gyorsan megszokható, egyszerű és igényes. 

 

BillGuard

 

Level Money

Ingyenes - iOS, Android

A Level Money elsősorban azoknak jöhet jól, akik napi, heti és havi bontásban is szeretnék követni a kiadásaikat és a költségeiket. Az egyszerű dizájn egyértelműen jelzi, hogy mennyit költöttünk, és mennyit lehet még az adott napon vagy héten. A tranzakciókat kategorizálja a jobb követhetőség érdekében. Előnye, hogy az Android Wear-alapú okosórákkal is kompatibilis. 

 

Level Money

 

LearnVest

Ingyenes - iOS

A LearnVest célja az, hogy a segítségével el tudjuk érni, hogy több pénzünk legyen, mint volt. Ebben úgy lesz a partnerünk, hogy segít a keretünkön belül maradni. A segítségével a napi kiadások is követhetőek, de a hosszú távú összkép is áttekinthető. A prémium, fizetős szolgáltatások között akár szakértői segítség is kérhető, személyre szabott helyzetekre. 

 

LearnVest

 

Ti használtok a kiadások követésére valamilyen appot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.