Hirdetés

Ezzel a szoftverrel hatékonyan tudod a rendszert karbantartani



|

Rengeteg feladatot szükséges elvégezni egy rendszerkarbantartás során. A legújabb SystemCare leveszi ezt a terhet a válladról, amihez még mesterséges intelligenciát is bevet.

Hirdetés

Hangzatos és az ígéret szerint nagyon hasznos újdonsággal bővült az IObit Advanced SystemCare 15. A rendszerkarbantartó és biztonsági mindenest teljesen új motorral szerelték fel, amelyben mesterséges intelligenciát is bevetettek. Ez elsősorban az egykattintásos rendszerelemzésnél jelent nagy előnyt, amely a teljes gép és a Windows operációs rendszer minden lehetséges problémáját összegyűjti.

Hirdetés

Tiszta rendszer, rendes PC

Az új motorral az ígéretek szerint 20-33 százalékkal hatékonyabbá válik a rendszerkarbantartás, ami érinti az adatszemét-felismerést, a registrytakarítást, sőt a rendszerindítás felgyorsítását és a biztonsági funkciókat is. A magyar nyelvű kezelőfelületen csoportokba gyűjtve találhatod a különböző funkciókat: a főablak az automatikus karbantartásé, a második a gyorsításé, a harmadik pedig a biztonságé.

A negyedik lapot is érdemes felkeresned, itt elavult programjaid, drivereid gyors frissítésében segít az Advanced SystemCare. Miután Pro verzióról van szó, letiltott funkcióval, hirdetéssel nem igazán fogsz találkozni, csupán az ötödik lapon van néhány szoftverajánlat. A gyorsítási funkciók néhány elemének hatékonysága megkérdőjelezhető (például RAM-tisztítás), de többek között az indításoptimalizálás és a registrytakarítás hasznosak.

A védelmi modulok alapját a díjnyertes Bitdefender adja, amelybe a vírusirtó mellett tűzfal és kémprogram-elleni védelem, SPAM-szűrés és adblock is beletartozik. Az IObit szoftvere valóban teljes körű, és nagy előnye, hogy nem kötelező minden elemét használnod, ráadásként pedig immáron a Windows 11-gyel is kompatibilis.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a december 3-án megjelenő 2021/12-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az IObit Advanced SystemCare 15 Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.