Hirdetés

Ezzel a szoftverrel még kezdőként is gyerekjáték biztonsági mentést készíteni



|

A Windows 10 biztonságimentés-modulja elmaradott, ráadásul el is rejtették. Ennél jobb megoldás az Ashampoo szoftvere.

Hirdetés

Manapság már mindenki szinte minden fontos információját digitálisan tárolja, ezért lényeges, hogy ezek védelméről is tudjon gondoskodni. Erre a biztonsági mentés a legjobb megoldás, amiben sokat segíthet az Ashampoo Backup.

Egyszerű, de működik

Nem lehet azzal megvádolni az Ashampoo fejlesztőit, hogy feleslegesen túlbonyolítanák segédprogramjaikat, de a Backup 2021 talán mind közül az egyik legegyszerűbb. Mindössze egy főablakból és néhány, onnan közvetlenül elérhető beállítópanelből áll a szoftver. Pedig a PC-s adatmentés komoly téma, és rengeteg aprólékos beállítás tartozik hozzá, de ezekkel itt nem fogsz találkozni.

Hirdetés

A Backup 2021 komplett meghajtókat képes menteni olyan adattárolóra, amely a Windowsodban meghajtóbetűjellel rendelkezik. Ez kizárja a felhőalapú mentést, a bonyolult, távoli, hálózatos mentést, és még sorolhatnánk. Az adatkezelést sem tudod megadni, minden alkalommal teljes tükrözés készül, méghozzá árnyékmentéssel a háttérben - ami amúgy tökéletes megoldás az átlagfelhasználók számára. Az időzítést részletesebben is megszabhatod, majd ezt követően csak aktiválnod kell a mentési tervet, és kész is vagy. A Backup 2021 ettől kezdve a háttérben automatikusan végzi a dolgát.

Amennyiben adataidat kell visszanyerni, egy "mentésrendszert" hívhatsz segítségül, amelyet a program USB-kulcsra vagy CD/DVD-re készít el. Ezzel olvashatod és visszatöltheted mentéseidet. Ha most ismerkedsz a biztonsági mentéssel, és nem szeretnél jobban elmélyülni benne, jó szolgálatot fog tenni a Backup 2021, ám ha jobban testre szabnád adataid biztonságba helyezését, válassz inkább másik programot.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg az október 1-jén megjelenő 2021/10-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Ashampoo Backup 2021, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.