Hirdetés

Ezzel az ajándék szoftverrel profin vághatod meg a fotóidat



|

Irigylésreméltó képeket készítenek a profik, ám megfelelő szoftverrel te is lenyűgöző eredményeket érhetsz el. A Franzis Cutout ebben segít.

Hirdetés

Minden, magára valamit is adó fotószerkesztő programban található kivágó eszköz. Ezzel kiemelheted a kép egyes részeit, és áthelyezheted őket más képekre, montázst készíthetsz és így tovább. A CutOut nem egy átfogó képszerkesztő, mindössze egyetlen funkcióra fókuszál: erre a kivágásra, így szinte az összes konkurensnél jobb eredményt ígér.

Kiragadott részletek

Nem is olyan egyszerű kivágni egy meglévő fotóból azt az embert, állatot vagy tárgyat, amire egy másik képen szükséged lenne. A zavaró háttér eltüntetése vagy egy-egy oda nem illő tárgy "kiradírozása" is komoly feladat, főként akkor, ha nem vagy profi.

A CutOut erőssége, hogy akár kezdő amatőrök, akár profik is találnak benne hasznos funkciókat. A kissé puritán és olykor túlbonyolított kezelőfelületű program többféle élfelismerési algoritmust is támogat, így a kivágáshoz legjobban passzoló metódussal eshetsz neki a szabdalásnak.

Hirdetés

Az eredmény meglepően jó, portrénál még a hajszálak megfelelő körülvágására is odafigyel, sőt megfelelő előkészítést követően akár bonyolult, áttetsző tárgyaknál is hatásos a háttér eltüntetése. Ha teljesen fehér vagy zöld háttér előtt fotóztál, az ehhez passzoló algoritmust is megtalálod a programban.

Extraként alapvető képszerkesztési funkciókat kapsz, rengetegféle szűrőt tehetsz képeidre, és a nemkívánatos objektumok intelligens eltüntetésében is segít a CutOut 6 szoftver. A mostoha felülettől nem szabad megriadni, szerencsére a program készítője számos segítséget nyújt a használathoz online.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a március 4-én megjelenő 2022/03-as PC World magazint, amihez ajándékba jár a Franzis CutOut 6, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.