Hirdetés

Ha fotókat szerkesztenél, akkor erre a programra van szükséged



|

Mindenkinek szüksége van egy jó fotószerkesztőre, ám a Photo Commander 15 nem csupán jobb, mint a Windows sajátja, fotóalbumod rendszerezésre is kiváló.

Hirdetés

Kényszerű velejárója a digitális fotózásnak a kezelhetetlenül nagyra duzzadt fotógyűjtemény, ahol még albumról sem beszélhetünk, hiszen a képek rendszerezetlenül kallódnak különböző eszközeinken. A Photo Commander 15 segít az albumba szervezésben, kiváló fotószerkesztőt tartalmaz, és jó néhány speciális szolgáltatást is kínál; mindenki jó hasznát fogja venni.

Hirdetés

Minden egy helyen

Az első használat alkalmával csupán annyit fogsz látni, hogy a Photo Commander 15 vette át rendszeredben a képnézegető szerepét. Ezután hamar felfedezheted, hogy nem csupán megjeleníteni képes szinte minden ismert formátumot, de szerkesztésre is lehetőséget kapsz. Itt minden általános eszközt megtalálsz, sőt automatikus javítási opciókat is, hogy képeid tökéletes minőségben ragyogjanak.

A kreatív fotómanipuláló funkciók mellett az Ashampoo programja rengeteg sablont is kínál, hogy néhány kattintással elkészíthesd egyedi üdvözlőlapjaidat, webes albumjaidat vagy naptáradat. A szerkesztés és az új albumok, fotótermékek készítése mellett a rendszerezésben is számíthatsz a Photo Commander 15-re. A gyors beolvasást és indexelést követően kereshetsz ország, város, utca szerint is képeid között, a program ugyanis feldolgozza a képek metaadatait (EXIF).

Fotóidat különböző szempontok szerint csoportosíthatod, a program teljes mértékben támogatja az érintőkijelzőket, bevetheted szkennelésre, kötegelt fájlmódosítást kérhetsz, továbbá a GIF-animáció készítése, valamint a CD-/DVD-/BD-írás is megoldott. A mappák beolvasása kissé lassú, ám a keresés gyors és igen pontos, ami kevés hasonló programról mondható el.

Ha szeretnéd te is használni ezt a szoftvert, akkor vedd meg a december 3-án megjelenő 2021/12-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Ashampoo Photo Commander 15, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.