Hirdetés

Ha tudni szeretnéd, hogy elfut-e a gépeden a Windows 11, itt a megoldás



|

Okosabb lett, így már érdemi segítséget tud nyújtani a Windows 11 kompatibilitását ellenőrző program.

Hirdetés

Bizonyára az elmúlt napokban sokan letöltöttétek a PC Health Check névre keresztelt szoftvert, melynek lényege, hogy leellenőrizze, hogy az aktuális hardverre feltelepíthető-e a Windows 11.

A PC-s közösségben rengetegen szembesültek azzal, hogy ugyan rendkívül erős alkatrészekből épül fel a számítógépük, ennek ellenére sem képes valamiért futni rajta a legújabb operációs rendszer.

Hirdetés

A PC Health Check korábban itt be is fejezte a dolgát, nem adott arra magyarázatot, hogy miért nem lesz képes futni a hardveren a Windows 11. Persze aztán születtek egészen könnyű megoldások is, vannak azonban olyanok, akiknek nem volt elég egy beállítás módosítása a BIOS-ban.

Nekik segít a szoftver egy új verziója, mely nem már nem csak "igen, kompatibilis" és "nem, nem kompatibilis" válaszokra lesz képes, hanem azt is kiírja majd, hogy egészen pontosan miért nem szívleli a Windows 11-et a vizsgált számítógép.

Akinek már lent van a gépén a PC Health Check, nincs egyéb dolga, mint megvárni az automatikusan lezajló frissítést, akinek pedig még nincs, azok ide kattintva letölthetik azt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.