Hirdetés

Hogyan azonosítsuk az ismeretlen kiterjesztéseket?



|

Az Online TrID File Identifier gyors segítség az ismeretlen fájlokhoz.

Hirdetés

Sokszor találkozunk olyan helyzettel, hogy kapunk mellékletben egy ismerősünktől valamilyen fájlt, aminek nincs kiterjesztése. Ilyenkor idegesítő feladat lehet kitalálni, hogy vajon mivel is van dolgunk, és mégis milyen formátumot kellene neki adni. Az sem segít, hogy első pillantásra nem biztos, hogy meg tudjuk ítélni, feledékenységről vagy vírusról van szó. 

Hirdetés

Az Online TrID File Identifier gyors segítség lehet a témában. A weboldalt meglátogatva csupán ki kell válasszuk az ismeretlen fájlt, majd szkennelni és az elemzésre kattintani. A szolgáltatás megmutatja, hány formátum felel meg az adott fájllal kapcsolatban, és mit is kaptunk pontosan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.