Hirdetés

Hogyan gyűjtsük egybe Androidon az összes fotónkat?



|

Egy központi helyre gyűjti be a képeinket a Cooliris.

Hirdetés

Az Android mobil operációs rendszereken található alapértelmezett Galéria app a célnak megfelel, de túl sok funkciót vagy érdekességet nem tud felmutatni. A képek nézegetése és törlése mellett lehet vele megosztani is, azonban haladóbb dolgokra nem lehet számítani. 

Hirdetés

Amennyiben például azt szeretnénk, hogy az összes közösségi oldalon és felhős tárhelyen tárolt fotónk egyetlen felületen jelenjen meg, akkor érdemes feltelepíteni a Cooliris nevű programot. Az app több mint 15 különböző szolgáltatásból gyűjti össze a képeinket, úgy mint például a Facebook, a Twitter, az Instagram, a Dropbox, a Flickr, a Tumblr, a Google Drive vagy a OneDrive. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.