Hirdetés

Hogyan készítsünk lassított felvételeket Windows Phone 8.1 alatt?



|

Hasznos kiegészítő lehet WP 8.1 alatt a Sport Camera.

Hirdetés

A Windows Phone platform a 8.1-es verziója ellenére sem mondhatja el magáról, hogy közvetlen riválisa lenne az iOS-nek vagy az Androidnak, amikor az appok mennyiségéről és sokrétűségéről van szó. Ennek ellenére ezen a rendszeren is vannak nagyon hasznos kiegészítők. 

Hirdetés

Ilyen például a Sport Camera, amely képes lassított felvételek készítésére. A segítségével kihasználhatjuk a Windows Phone 8.1 újdonságait, és a videó felvétele közben beállíthatjuk például a rögzítés sebességét. Ez különösen hasznos lehet például sportesemények megörökítésénél, de bármikor jól jöhet a funkció egy windowsos okostelefonon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.