Hirdetés

Hogyan lássuk át az időzónákat iOS-en?



|

A Miranda segít, ha eltérő időzónákban szeretnénk kiigazodni.

Hirdetés

Aki utazás vagy munka kapcsán foglalkozott már eltérő időzónákkal, az tudja, hogy elsőre nem feltétlen egyszerű kiigazodni vagy tervezni az idő témakörében. Amennyiben egy kis segítségre van szükségünk, akkor a legegyszerűbb egy okostelefonos appot letölteni. 

Hirdetés

Az iOS mobil operációs rendszerre írt Miranda például egy nagyon egyszerű, mégis hasznos alkalmazás, amely alapértelmezettnek a mi időzónánkat veszi, mégis segít kideríteni, hogy hol mennyi az idő. A naptárhoz ezután úgy tudunk eseményeket adni, hogy a kezdési időpontot már a többi időzónában is ismerjük. Az app indítás után a jelenlegi helyünket használja alapértelmezettként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.