Hirdetés

Hogyan streameljünk zenét a saját felhőnkből?



|

A CloudAmpz a Dropbox és a Google Drive felhőjét is kezeli.

Hirdetés

A legtöbben egy androidos telefonnál beérik a gyári zenelejátszóval és a belső tárhelyre vagy a memóriakártyára másolt zenékkel. Természetesen akkor sincs gond, ha ettől többre vágyunk, a platform számtalan lehetőséget kínál. Az egyik ilyen a zenei streaming, ami viszont nem feltétlen egyenlő kizárólag a Spotify és a Pandora nevével. 

Hirdetés

A CloudAmpz (fizetős verzió) például egy olyan lejátszóprogram, amely képes a zenéinket a felhő-alapú tárhelyekről streamelni. Az app azon túl, hogy lejátssza a telefonon tárolt zenéket, szükség eseténen a Dropboxon, a Google Drive-on és a Boxon tárolt fájlokat is streameli nekünk, jóval nagyobb szabadságot adva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.