Hirdetés

Hogyan szerezzünk hatékony könyvjelzőkezelőt a Chrome-hoz?



|

Tetszetős beépülő a Pine, ami a Chrome böngészővel kompatibilis.

Hirdetés

A böngészőben tárolt könyvjelzők rövid időn belül kezelhetetlenné válhatnak, ha nem fordítunk kellő figyelmet a rendszerezésükre, főleg nagyobb mennyiség esetén. A Google Chrome bár rendelkezik könyvjelzőkezelővel, a funkcionalitását tekintve azért lehetne jobb is a beépített megoldás. 

Hirdetés

Szerencsére ilyen téren is rengeteg beépülőből lehet válogatni, amelyek adott esetben szebben és/vagy jobban képesek ellátni ezt a feladatot. A Pine például teljes mértékben a Chrome-ban működik, a segítségével pedig könnyedén rendszerezhetjük, címkézhetjük a kedvenceinket. Szükség szerint át is nevezhetőek, illetve mozgathatóak a mappák között, egy látványos felületen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.