Hirdetés

Hogyan szótárazzunk bármelyik androidos appból?



|

Akárhol használható az androidos Floating Translator.

Hirdetés

Anno a nyelvtanuláshoz akár több szótárra is szükség volt, ha igazán komolyan gondoltuk a tanulást. Ma már sok esetben nem csak, hogy kiváltják, de sokkal hasznosabbak is a papíralapú szótáraktól a mobilos változatok. Fordítóprogramból sok van Android rendszeren is, és egyre több a praktikus megoldás. 

Hirdetés

Ilyen a Floating Translator is, amely egy lebegő ablakban képes elvégezni nekünk a fordításokat. A legjobb benne, hogy bárhol is vagyunk, bármilyen appot is használunk, a fordítót azonnal el tudjuk érni, ott helyben. Az app ráadásul beépített szótárat is tartalmaz, így ha egy-egy szó jelentésére vagyunk kíváncsiak, akkor sem kell kilépnünk abból, amit előzőleg csináltunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.