Hirdetés

Hogyan ütemezd a Facebook és a Twitter bejegyzéseit?



|

A Postfity segítségével mindkét szolgáltatásra ingyenesen időzíthetjük a bejegyzéseket.

Hirdetés

Manapság bármennyire is igyekszik valaki elkerülni a közösségi oldalakat, erre egyre inkább nincs lehetőség. A Facebook és a Twitter a mai életünk részévé vált, amit teljesen kizárni nem igazán lehet. Lehet viszont okosan kezelni őket. Itt persze nem csak az elővigyázatosságra és az időben való mértékletességre kell gondolni, hanem arra is, hogy rengeteg hasznos eszköz létezik, amelyek megkönnyítik a közösségi oldalak használatát. 

Hirdetés

Ilyen eszköz a Postfity is, amely ingyenesen teszi lehetővé, hogy a Facebookra és a Twitterre bejegyzéseket időzítsünk. A segítségével több facebookos oldalt is tudunk kezelni, illetve a Twitter esetében is elmondható, hogy több fiók is támogatott. Az ingyenes verzió egyszerre 10 bejegyzéssel boldogul. 

 

Az első lépések

A Postfity egyik pozitívuma az, hogy egyszerű felülettel rendelkezik. A bejegyzések időzítése természetesen csak egy az alapszolgáltatások közül, ugyanakkor a generált ötletekért, az időzíthető anyagok mennyiségének növeléséért és a megosztási opciók bővítéséért már az extra szolgáltatásokat is igénybe kell venni. Az első lépés mindenesetre az, hogy a facebookos fiókunkat hozzákapcsoljuk a szolgáltatáshoz, egyszerűen követve az engedélyek megadását. 

 

Kapcsoljuk hozzá a fiókot

 

Miután csatlakoztattunk egy fiókot, azonnal hozzákezdhetünk a bejegyzés írásához. A Postfity képes rá, hogy amit megosztunk, azt az összes hozzáadott fiókunkban közzétegye. Amennyiben ezt nem szeretnénk, akkor egyszerűen csak ki kell kapcsolnunk a kihagyni kívánt fiókot. A Facebookra és a Twitterre külön is posztolhatunk vele, ha úgy jobbnak látjuk. Természetesen a linkek és fotók kezelése megoldott. Amint kész a bejegyzésünk, a Schedule gombra kattintva megadhatjuk a közzététel pontos dátumát és időpontját. 

 

Mehet a bejegyzés

 

Extrák

A további opciók között lehetőségünk van arra is, hogy öt perces időkülönbséggel tegyünk közzé bejegyzéseket. Mindegyik ilyen többszörözhető is, aminek hála a fiókjainkat megadott időközönként ugyanazzal tudjuk frissíteni. Ez nagyon hasznos lehet valaminek a hirdetésekor, reklámozásakor, vagy egy promóció futtatásakor. 

 

Legyen éles mondjuk holnap

 

Az ütemezett bejegyzéseket természetesen ellenőrizhetjük, és szűrőt is állíthatunk be, ha esetleg több fiókból dolgoznánk. A Postfity összességében egy remek eszköz, ha automatizálni szeretnénk az életünket a közösségi oldalon. Nagyobb igényekhez persze több kell, de aki nem akar túl sok időt áldozni a Facebookra és a Twitterre, annak hasznos kiegészítő a szolgáltatás. A bejegyzések többszörözése még kisebb cégeknek és honlapoknak is jól jöhet. Az egyetlen igazi korlát a tíz darabos limit, jó hír viszont, hogy ez nem a napi maximális mennyiséget jelöli, hanem az aktuális sort - ha egy kiment, jöhet a következő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.