Hirdetés

Így gyorsíthatod fel a PC-det egyetlen perc alatt



|

Néha a legegyszerűbb megoldások a leghatékonyabbak. Mutatunk egy trükköt, amivel jó eséllyel érezhetően felgyorsíthatod számítógépedet.

Hirdetés

Van egy szabad perced? Akkor ülj le windowsos PC-d elé és vedd kezelésbe. Hidd el, megéri, mert mindössze 60 másodperc alatt is érezhetően felgyorsíthatod. Persze sok ilyen felhívással futhatsz össze a neten, és már azt is megtanulhattad, hogy ezek jelentős része nettó adatlopás és/vagy átverés. A másik lehetőség, hogy valamiféle rendszeroptimalizáló szoftvert ajánlanak, amely egykattintásos megoldást kínál minden gondodra. Ezekkel az a legnagyobb gond, hogy nem igazán van beleszólásod abba, hogy mit elemez és mit változtat rendszereden - legtöbbször olyat is, amihez nem szeretnéd, hogy egy automatizált szkript hozzányúljon.

Ezért mi most nem ilyen segédprogramot ajánlunk a figyelmedbe, továbbá átverni sem szeretnénk, ezért nem is írunk 200-300 százalékos gyorsulást, nagyobb biztonságot és egyéb, hangzatos javulásokat, mindössze annyit, hogy segítünk végtelenül egyszerűen, beépített Windows funkciót kihasználva némileg gyorsítani PC-den.

Ennek mértéke gépenként változó: ha karbantartott, gondozott Windowsról van szó, nem lesz túl nagy a sebességnövekedés (vagy akár nem is gyorsul géped), ám ennek csak örülhetsz, hiszen ez azt jelenti, hogy rendszered optimálisan működik - már amennyire a hardver képes. Ha viszont elhanyagolt, nem frissített és karbantartott rendszeren végzed ezt el, a gyorsulás sokkal szembetűnőbb lesz. Ez azt is jelenti, hogy ha ezzel megvagy, és van még néhány perced, a rendszer és a driverek frissítésére, valamint az adatszemét eltakarítására is szánj néhány percet - ezek eredménye is látványos lesz.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.