Hirdetés

Így ossz meg tartalmakat szuperbiztonságosan



|

A Digify a fájlok önmegsemmisítésével gondoskodik a biztonságos megosztásról.

Hirdetés

Sajnos napjainkban kiemelten fontos, hogy újra és újra felhívjuk a figyelmet az érzékeny adatok fokozott védelmére. Sok trükk, segédprogram és app létezik, amelyek segítségével gondoskodhatunk a titkosításról, védelemről és biztonságos továbbküldésről. Ezek közé illik a Digify is, amelynek a használatával minimalizálhatjuk annak az esélyét, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön bármi olyan anyag, ami bizalmas jellegű. 

Hirdetés

 

Önmegsemmisítés

A Digify egy olyan szolgáltatás, amely szuperbiztonságos fájlmegosztást garantál, önmegsemmisítési funkcióval. Ennek hála egy fájlhoz nem örökre szól valakinek a hozzáférése, csupán korlátozott időtartamra.  

 

Statisztika is van

 

A szolgáltatás keresztplatformos, ami azt jelenti, hogy a Windows operációs rendszer mellett OS X-en, Androidon és iOS-en is használható. A segítségével átmenetileg lehet megosztani a fájlokat, megtekinteni, hogy összesen hányszor nyitották meg azokat, illetve beállítani, hogy mennyi ideig lehessen hozzájuk férni, mielőtt azok automatikusan megsemmisítenék magukat.  A Digify rendszerében lévő fájlok mellett a mobilkészülékekről, PC-ről, a Dropboxról és a Google Drive-ról is lehet tartalmakat közzétenni. 

 

Használat

Az app annyira biztonságos, hogy Windowson való futtatáskor egy külön környezetben indul el. Ilyenkor más feladattal nem lehet nála bezavarni, még a képernyőképek készítését is automatikusan letiltja, az erre a célra szakosodott programokat is blokkolja. 

Maga a használat nem túl bonyolult, mindössze egy Digify felhasználónévre van szükségünk, és annak a hitelesítésére a regisztráció után. Amint ez megvolt, a fájlok küldése és fogadása már kezdődhet is. A szolgáltatáshoz egyaránt hozzákapcsolható a Dropbox és a Google Drive, de helyi fájlokkal is működik. 

 

Asztali gépen is használható

 

A tartalmak kiválasztása után a címzettek e-mail címeit kell megadni, az önmegsemmisítés idejét, illetve opcionálisan egy üzenetet is lehet küldeni számukra. Az elküldés után a címzettek Digify-fiókkal tudnak hozzáférni az anyagokhoz. A mobilos appok platformtól függetlenül ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek. 

 

Ti hogyan szoktatok fontos, érzékeny fájlokat továbbítani? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.