Hirdetés

Így óvhatod meg PC-det egyszerűen a kártevőktől



|

Jól bevált, neves motorra épített védelmi szoftver a Malware Fighter 8, ezért a PC World ajándéka a modern fenyegetések ellen is hatékony védelmet nyújt.

Hirdetés

Talán nem cseng kimondottan ismerősen az IObit neve a biztonsági szoftvergyártók között, ám a Malware Fighter 8 Pro esetében nem kell szemfényvesztés miatt aggódnod, a malware- és vírus-kereső/irtó motor a Bitdefendertől érkezik, amely az egyik legjobb ezen a területen. Emellett még számtalan extra funkciót zsúfoltak a fejlesztők ebbe a szoftverbe, csak győzd kikerülni a visszautasíthatatlan ajánlatokat.

Profi motor

A Malware Fighter 8 Próban minden megvan, ami egy védelmi rendszertől elvárható. A valósidejű rendszer- és fájlvédelem mellett véd a zsarolóvírusok ellen, rendszeresen frissíti adatbázisát és motorját, továbbá a telepített böngészőket is képes biztonságosabbá tenni. Az adathalászat elleni modul mellett hirdetésletiltó beépülőt is aktiválhatsz, e-mailjeid közül eltávolíthatod a SPAM-eket, sőt a program azt is figyeli, hogy egy kártevő nem módosította-e a DNS-átjárót.

Hirdetés

A Biztonsági Őrnek nevezett lapon minden funkciót "őrnek" neveznek, ami megmosolyogtató fordítás, ám ettől még eredményesek és ellátják a feladatukat. A már felsoroltakon felül ilyen a Kamera Őr, az USB Eszköz Őr, valamint a Hálózati Őr. Utóbbi a kártékony weboldalakat blokkolja böngészőtől függetlenül, ami egy igen hasznos trükk.

Kényes fájljaid számára egy speciális széfet is kapsz, ami extra titkosítást és jelszavas védelmet vet be az esetleges adatlopások megakadályozása ellen. Ebből is látható, hogy a Malware Fighter 8 Pro jól felszerelt, megbízható védelmi szoftver, de néhány beállítás nem teljesen egyértelmű, a rengeteg, szinte minden lapon felbukkanó hirdetés és ajánlat rontja a felhasználói élményt, ahogy az aprólékos Beállítások panel is lehetne barátságosabb.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a szeptember 3-án megjelenő 2021/09-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az IObit Malware Fighter 8 Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.