Hirdetés

Így tölts le új fényképező-módokat a Galaxy Note 4-re és S5-re



|

A Samsung nem spórolt a fotós lehetőségekkel.

Hirdetés

Az elmúlt napokban már több összeállítást is közöltünk, amelyekben a karácsonyi ajándékozáshoz adtunk segítséget. Ebben a cikkünkben például 2014 legjobb fényképezőit tekintettük át, míg ebben azokat a lehetőségeket, amelyek egy DSLR gép helyett jöhetnek szóba a fényképezés világa iránt komolyabban érdeklődők számára. 

Hirdetés

A 2014-es legjobbak listájára felkerült a Samsung Galaxy Note 4 is, hiszen a kategóriájában sokak szerint ez jelenleg a legjobb eszköz fotózáshoz. Az pedig egyértelmű, hogy az okostelefonok már rég feleslegessé tették a kompakt fényképezőket. A Samsung sem a Galaxy Note 4-nél, sem a Galaxy S5-nél nem spórolt az extrákkal, így a 16 megapixeles kamerákhoz extraként plusz fényképező-módokat is lehet letölteni annak érdekében, hogy a végeredmény még jobb legyen. 

A különböző fényképező-módok segítségével nagyobb beleszólást kapunk az eszköz teljesítményébe fotózáskor: a sport mód a gyorsabb mozgásoknál ad némi segítséget, míg a panoráma akkor, ha igazán nagy területet akarunk megörökíteni. Néhány mód már alapértelmezetten is telepítve van a Galaxy Note 4-re és Galaxy S5-re, azonban a Samsung Galaxy Apps áruházában továbbiak lehet szerezni hozzájuk, ingyen. Mutatjuk a telepítés lépéseit. 

 

Az Üzemmód gombot kell keresni

 

Első lépés

Első lépésben el kell indítani a Galaxy Note 4 vagy a Galaxy S5 gyári Fényképező appját, majd a kezelőfelületen az Üzemmód gombra nyomni. 

 

Már gyárilag is sok mód van

 

Második lépés

A második lépésben végig kell görgetni a megjelenő listát, egészen a Letöltés nevet viselő opcióig. Ha megvan ez a csempe, akkor rá kell nyomni, a rendszer pedig átvisz minket a Galaxy Apps áruházba. 

 

Mind ingyenes

 

Harmadik lépés

Az áruházban egy teljes lista lesz előttünk, amelyből lehet válogatni fényképez-módokat. Ezek mindegyike a Samsungtól származik, és teljesen ingyenesen telepíthető. A rányomást követően elegendő a Telepítés gombra bökni. 

 

Az új módokkal a különböző helyzetekben még jobb képek lőhetőek, az Étel mód például kifejezetten a finomságok minél jobb megörökítésére lett optimalizálva. 

 

Ti milyen gyakran fotóztok az okostelefonotokkal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.