Hirdetés

Így tudhatsz meg mindent a PC-dről egyszerűen



|

Az összes apró részletet kiderítheted PC-dről, sőt minden porcikáját alaposan le is tesztelheted az exkluzív, teljes verziós FinalWire AIDA64 Extreme programmal.

Hirdetés

Több mint 25 éve indult a ma már AIDA64-nek nevezett rendszer-diagnosztikai, illetve rendszer-információs szoftver története. Azóta magyar fejlesztői kitartóan és rendszeresen frissítették nem csupán a programot és annak újabb moduljait, hanem a hardver- és szoftveradatbázist is, aminek eredményeként garantáltan még a legfrissebb eszközöket is pontosan képes feltérképezni a szoftver.

Teljes leltár

Igazi svájci bicska és elengedhetetlen társ a tesztelési folyamatokban, a hibás PC-k diagnosztikájában az AIDA64, amire jó példa tesztlaborunk is, ahol napi használatban van a program. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak azok számára hasznos az AIDA64 Extreme kiadása, akiknek rosszalkodik a gépük, vagy szeretnék feltérképezni konfigurációjuk pontos felépítését.

Hirdetés

A segédprogram rengeteg hasznos modullal is rendelkezik, amelyek kapóra jöhetnek a mindennapok során. A monitordiagnosztika mellett az adattárolók állapotát is ellenőrizheted, vagy éppen hűtési rendszered gyenge láncszemét kutathatod fel. A program részletes riportot is készít az adott konfigurációról, vagy ha inkább a valós idejű értékekre vagy kíváncsi (például hogy játék alatt mi melegszik leginkább, vagy melyik ventilátor a leghangosabb), akkor az OSD-funkciót is aktiválhatod.

Szoftvereidet is hajszálpontosan felismeri és kilistázza az AIDA64 Extreme, így például a Windowsból még a licenckulcsot is képes kiolvasni. A Windows fontosabb beállításait is átböngészheted segítségével, legyenek azok a fájltípustársítások, az ütemezett feladatok vagy éppen a biztonsági funkciók. Az AIDA64 Extreme bármilyen PC-s munkafolyamat során hasznodra válhat, ráadásul a PC World olvasói a 30 éves jubileumi számhoz egy exkluzív, egyedileg erre az alkalomra készített verziót kapnak a lehető legfrissebb adatbázissal és teljes funkcionalitással.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a február 4-én megjelenő 2022/02-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Ashampoo Home Design 6, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.