Hirdetés

Nézz nagy képeket a neten extra kattintások nélkül



|

Online vásárláskor és a közösségi oldalakon is jól jöhet az Imagus.

Hirdetés

A böngészés manapság sok esetben csak arról szól, hogy keressük azokat a képeket, amelyeket aztán nagyban is meg szeretnénk nézni - legyen szó képmegosztó oldalak vicces és érdekes tartalmairól, a közösségi oldalakra feltöltött fotókról vagy éppen webáruházak termékeinek a kapcsolódó képeiről. 

Hirdetés

Az állandó kattintgatás nem csak plusz időt jelent a böngészés közben, de természetesen több megnyitott lapot is a programban. Arról már nem is beszélve, hogy amikor egy áruházban kezdünk el kattintgatni, előbb-utóbb a kapcsolódó ajánlott termékekhez is eljutunk, onnantól kezdve pedig nincs menekvés. 

 

Van megoldás

Szerencsére létezik egy egész jó alternatíva a folyamatos kattintgatás helyett. Az Imagus nevű beépülő azt a célt szolgálja, hogy elkerülhessük a képek egyesével történő megnyitását, és azokat nagyobb méretben, az aktuális ablakban jelenítsük meg. A beépülő a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngészőjével egyaránt kompatibilis. A használatával elég az egérkurzort rávinni egy minket érdeklő képre, az pedig nagy méretben azonnal megjelenik egy lebegő ablakban, kattintások nélkül. 

 

Cica, nagyban

 

Az Imagus nagyon hasznos segítség a Google képkeresőjénél, a Facebookon, a Redditen, és minden webáruházban. Nem utolsó sorban szálláskereséskor is jól jön, és meggyorsítja a válogatást. 

 

Telepítsük

A kiegészítő telepítése nem igényel semmilyen különösebb műveletet, ugyanúgy történik, mint az összes többi beépülőé a böngészők esetében. Csupán el kell látogatni a fentebb megadott hivatkozások valamelyikére a program típusától függően, majd hozzáadni az addont. 

Az Imagus számos beállítással rendelkezik, amelyek segítségével megadható például, hogy egy oldalon az összes kép nagy változatát előtöltse a beépülő. Beállítható az is, hogy a hivatkozások bekerüljenek a böngészési előzményekbe, illetve, hogy a kurzornak megfelelően hol jelenjenek meg a képek. Vannak billentyűzetes gyorsgombok is, amelyekkel a képek menthetőek, szükség esetén pedig még forgathatóak is. 

 

Beállítások

 

A kiegészítő beállításait nem a böngészők eszköztárában kell keresni, hanem a bővítmények listájában. A telepített bővítmények között ott lesz Imagus is, illetve egy hivatkozás a beállításaihoz. Fontos, hogy a módosításokat a kilépés előtt menteni kell. 

 

Ti milyen gyakran nézegettek nagy képeket a neten? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.