Hirdetés

Nincs több elavult driver a PC World ajándékával



|

Az egészséges, biztonságos rendszer egyik alapköve a friss driverkészlet. Az IObit programja leveszi a vállunkról a frissítéssel járó terhet.

Hirdetés

Legyen az mobil, laptop vagy asztali PC, rég megtanultunk már együtt élni a rendszerfrissítésekkel, ám emellett naprakész driverekre is szükség van, ha valóban gyors és biztonságos számítógépet szeretnénk használni. Nem szabad elfeledkezni az új funkciókról, javításokról sem, amelyeket a gyártók egy-egy ilyen újabb szoftverrel hoznak el a felhasználók számára. A gond csupán az, hogy egy komplett driverfrissítési szeánsz órákat is elrabolhat a drága időnkből.

Hirdetés

Központosított frissesség

Központosítva, egyetlen kattintással elintézheted géped és drivereid frissen tartását a Driver Booster 9 Próval, amelynek fő attrakciója az automatizált vizsgálat és frissítés. A program óriási, 8 millió bejegyzést tartalmazó adatbázisból dolgozik, és a netre kapcsolódva gyorsan megtalálja, ha valamely számunkra fontos meghajtóprogramból kiadtak újabbat.

A feltérképezést követően az aktuális driverekről biztonsági mentést készít a program, majd ezt követően letölti és aktiválja az újabb, WHQL-minősítésű, digitális aláírással ellátott, biztonságos meghajtószoftvereket. Tesztünk során nagy pontossággal felismert minden elavult drivert, és a frissítés is hiba nélkül lefutott.

A drivermentés, -visszaállítás és -frissítés mellett a Driver Booster 9 Pro képes kisebb eszközhibákat is felderíteni és javítani, törölni a szükségtelen eszközazonosítókat a rendszerleíróból, és offline frissítési funkciói is hasznosak. A "Boost" menüpontban a "Játékgyorsító" a gépet leterhelő háttérfolyamatok ideiglenes leállításában segít, a "Rendszeroptimalizáló" pedig az adatszeméttől szabadítja meg a PC-det. Utóbbi azonban már a SystemCare telepítésével jár, ahogy az Action Center is inkább reklámokat, mintsem hasznos funkciókat rejt.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a január 7-én megjelenő 2022/01-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az IObit Driver Booster 9 Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.