Hirdetés

Nincs több elveszett licenckulcs a PC World ajándékával



|

Kiváló gyógyír a feledékenységre és a kíváncsiságra a XenArmor szoftvere, amely képes megfejteni telepített programjaid licenckulcsait.

Hirdetés

Bármelyik pillanatban bekövetkezhet egy rendszerösszeomlás, egy végzetes Windows-hiba, és szoftvereid többé nem indulnak el. Az újratelepítéskor az egyik legrettegettebb lépés az, amikor megvásárolt programjaid licenckulcsait kell megadnod, és nem emlékszel, hová is írtad fel őket. A szorult helyzetet a XenArmor programjával előzheted meg.

Kulcsvisszafejtés kattintásra

A XenArmor régóta foglalkozik fizetős programok licenckulcsainak megfejtésével, amit természetesen teljesen legálisan végez, nem töri fel a programokat, és nem fejti vissza hackermódszerekkel a kódokat. Ehelyett fejlesztői úgy írták meg motorját, hogy speciálisan a legnépszerűbb programokhoz igazították, vagyis pontosan tudja, hogy hol kell keresni az elmentett kódokat.

Hirdetés

Az XP-től egészen Windows 10-ig működő, 32 és 64 bites programokat is támogató szoftver egyetlen kattintást követően végigszalad adattárolóinkon és a felismert programokhoz megkeresi az aktiváláshoz használt licenckulcsokat. Ezeket a program főablakában, rendezett listában láthatod, sőt egyetlen gombnyomással el is mentheted például HTML-fájlba, hogy mindig kéznél legyen az összes aktiválókulcsod. A XenArmor rengeteg programot ismer, fejlesztői pedig hónapról hónapra bővítik ezt a listát.

A Microsoft és az Adobe szoftverei mellett további kétezernél is több alkalmazást támogat, beleértve professzionális szerkesztőprogramokat és vírusvédelmeket is, de sajnos a PC-játékokat csak a drágább változat kezeli. Van néhány, népszerűbb szoftver, amelynél csak a kulcs egy részét képes megfejteni, itt ugyanis a kódsor egy része titkosított. Amennyiben Windowsod már el sem indul, szintén nehézkes lesz a program használata, mert jelen verzió kizárólag az aktív rendszerből nyeri ki a kulcsokat - a külön partíción található, inaktív OS-eket csak a fizetős, nagyobb változat támogatja.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg az október 1-jén megjelenő 2021/10-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Ashampoo Backup 2021, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.