Hirdetés

1/100 hüvelykes betűk a Xeroxtól



|

A Xerox MicroText technológiája megne- hezíti a személyes iratok hamisítását

Hirdetés

Az új képalkotási technikával akár 0,254 mm-es betűket is előállíthatunk, melyeket a hamisítók nem tudnak reprodukálni. A mikroszöveg méretet jól illusztrálja, hogy a betűtípus alkalmazásával akár egy 100 oldalas könyv is elfér egy A/4-es lapon!

Ezt megelőzően is alkalmaztak mikroméretű betűket a bankjegyhamisítás megnehezítésére, illetve csekkek, hitelkártyák hitelességének igazolására. Sok csekken például az aláírás vonalát több apró, szabad szemmel nem látható „aláírás” szó alkotja. A Xerox innovációjának köszönhetően azonban új korszak kezdődik a mikronyomtatásban: a Xerox MicroText még biztonságosabbá teheti az értékes dokumentumokat azáltal, hogy az apró betűk és számok segítségével személyre szabja azokat.


A digitális képalkotásnak köszönhetően a dokumentum bármely eleme – képek, vonalak, szövegek – tetszőleges mikrobetűkkel helyettesíthető. Így például az általunk kibocsátott csekken olyan vonalra kerülhet aláírásunk, melyet saját nevünk, illetve címünk alkot! De akár a csekken normál méretben szereplő összeget is feltüntethetjük szabad szemmel nem látható méretben! A csekkeken túl például születési anyakönyvi kivonatok, illetve jogosítványok kiállításakor alkalmazható a Xerox új technológiája.

A Xerox új betűtípusát a Xerox FreeFlow Variable Information Suite 5.0 szoftverkészlet keretén belül mutatták be először, melyet a gyártó kifejezetten személyre szabott dokumentumokat előállító vállalatok számára értékesít. A digitális Xerox berendezések új generációja kiváló minőségben nyomtat mikroszöveget a továbbfejlesztett digitális technológiának és a jobb képminőségnek köszönhetően.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.