Hirdetés

3D-nyomtatású szélkerék a hátizsákban, notebook töltésre



|

Az AirEnergy 3D egy hátizsákban elférő 3D nyomtatott szélkerékkel tölti fel eszközeinket.

Hirdetés

A hordozható energia generátorok eddig nemigen voltak alkalmasak többre, mint egy átlagos mobiltelefon feltöltése. Az Omni3D közösségi finanszírozású projektje ezen hivatott változtatni egy igen elmés megoldással. Az AirEnergy 3D nevezetű modell egy 3D-s nyomtatás segítségével készült, bármilyen hátizsákban elférő szélkerék, ami 300W energiát képes termelni, így akár egy komolyabb noteszgépet és egyéb masinákat is működtethetünk róla. A használatának nem feltétele, hogy speciális, kifejezetten megújuló energiaforrást használó eszköz tulajdonosai legyünk.

 

Hirdetés

 

A Kickstarter-en támogatható AirEnergy 3D-ből kellő gyorsasággal 290 dolláros adományért bárki megkaparinthatja az első modellek egyikét. A későbbiekben a hordozható vagy az erkélyen is használható zöld energiaforrás nagyjából 350 dollár körüli áron lesz kapható. Az Omni3D projektje teljesen nyílt forráskódú, így elősegítve, hogy Afrika és az egyéb fejlődő országok is kihasználhassák a megújuló energiaforrásokban rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.