Hirdetés

4 GB-os Flash Drive a Vistához



|

Samsung flash alapú meghajtó a Vista ReadyBoost technológiájához

Hirdetés

A mindössze négy gigabájtos flash alapú memória gyorsabb működésre képes, mint a mai mobil használatra szánt merevlemezek, ráadásul kikapcsolás után is megőrzik tartalmukat. Ezt párosítva a Vista ReadyBoost technológiájával lehetővé válik, hogy az operációs rendszer a flash memóriát úgy használja, mint egy merevlemezt -- hasonlóan a ReadyDrive technológiához, ahol a rendszeresen használt fájlok a flash memóriára íródnak, és onnan is töltődnek vissza, ezzel eliminálva a ma használatos merevlemezek véletlen eléréséből fakadó várakozásokat, ezáltal jelentősen felgyorsítja az elérést és a programok indulását. A Samsung korábban már bemutatott két ReadyDrive technológiára épülő hibrid merevlemezt a WinHEC-en.

A pontos megjelenésről és az árról a Samsung nem adott információt -- az viszont biztos, hogy csak jövőre számíthatunk a sorozatgyártás beindulására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.