Hirdetés

A legjobbakat keresik



|

Fiatal tehetségek felkutatása céljából ösztöndíj programot hirdetett meg a NetAcademia oktatóközpont.

Hirdetés

Az Ösztöndíjat pályázat útján nyerhetik el a diplomatéma-választás, illetve diplomaírás előtt álló, felsőoktatásban részt vevő informatikus hallgatók. Az évente többször meghirdetésre kerülő pályázat két fő témakörben – informatikai rendszerek fejlesztése (DEV), illetve üzemeltetése (ADMIN) – teremt lehetőséget a piaci igényeknek megfelelő szakmai továbbfejlődésre. A nyertes hallgatók több mint 100 témakört lefedő oktatási anyaghoz férhetnek hozzá, továbbá személyre szabott, egyenként 1,5 millió forint értékű informatikai képzéscsomagot biztosít számukra, ami lehetőség teremt az elismert nemzetközi – például Microsoft Certified Professional (MCP) – minősítések megszerezésére. „A NetAcademia Ösztöndíj végzősei így a munkaerőpiacon is jobb esélyekkel indulhatnak” – mondta Fóti Marcell.
A program keretében az elméleti oktatáson túl gyakorlati tapasztalatokat is szereznek a hallgatók, méghozzá olyan - a diplomamunka témájaként is szolgáló – informatikai projektekben, melyek eredménye tényleges felhasználásra kerül. „A két témakörön belül több különböző fejlesztéshez, illetve üzemeltetéshez kapcsolódó projektet vihetnek végig az ösztöndíjasok, így biztosítva van a gyakorlati tapasztalatszerzést” – tette hozzá az ügyvezető.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.