Hirdetés

Amtrak: Wifit a sínek mellé!



|

Az Amtrak nagysebességű Wifi hálózatot akar kiépíteni a Boston-Washington DC vonalon. Ha sikerül, az Észak-keleti régióban is folytatódni fog fejlesztés.

Hirdetés

Magyarországon vannak közterületek, sőt, tömegközlekedési eszközök is, amelyeken Wifi elérhető. Ez így van az Egyesült Államokban is. A legtöbb Amtrak vonalon van beépített Wifi a kocsikban, azonban ez sajnos gyakran használhatatlan, mert ugyanarra a jelre hatvanan csatlakoznak rá.

Hirdetés

Most az Amtrak pályázatot írt ki, mert olyan vágány melletti Wifi hálózatot akar telepíteni a Boston-Washington DC közötti vonalra, amely az egész út során minimum 25 Mbit/sec jelerősséget produkál, hogy az utasok lassulás/adatkapcsolat szakadás nélkül netezhessenek. Ha valaki megnyeri a pályázatot, és kiépíti a rendszert, az csak akkor fog tovább bővülni az Észak-keleti régióra, ha a tesztüzem sikeres lesz. Erre pedig egy ideig még várni kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.