Hirdetés

Az e-olvasó női dolog



|

A Nielsen amerikai felmérése szerint az elektronikus könyvolvasók 61 százalékát a szebbik nem birtokolja.

Hirdetés

Az okostelefonok, a táblagépek és az e-olvasók éppen diadalmenetüket járják, és világszerte egyre többet adnak el ezen eszközökből. A Nielsen a frissen nyilvánosságra hozott felmérésében azt vizsgálta, hogy az Egyesült Államokban pontosan kik is vásárolják ezen eszközöket. A kutatóintézet adatai szerint a nemeket vizsgálva inkább a férfiak vásárolnak táblagépet (43 százalék), míg az e-olvasók a szebbik nem tulajdonában vannak (61 százalék), az okostelefonoknál egyik nem sem dominál, mivel a részarány 50-50 százalékos.

 



E mellett az is látható, hogy az életkorokat tekintve az okostelefonok és a táblagépek már egyre kevésbé tekinthetőek a 45 éven aluli korosztály játékszereinek, mivel immár a tengerentúlon a 45 éven felüli korosztály is hasonló részaránnyal birtokol egy táblagépet. Az e-olvasók esetén ellenben már más a kép: inkább az idősebb korosztály az, aki fogékony ezen eszközök iránt.

 



A grafikonok forrása: Nielsen

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.