Hirdetés

Bezár a TechConnect online magazin



|

14 év után utódvállalkozásaira hagyományozza szaktudását az alkotó csapat.

Hirdetés

14 éven át szolgáltatott technológiai híreket, letöltéseket, teszteket és útmutatókat az angol nyelvű TechConnect magazin, mely a hosszú évek alatt hatalmas tapasztalatot halmozott fel a maga szakterületén, most mégis nemsokára véglegesen bezár. Decembertől kezdődően már nem lesz elérhető az oldal, minden URL-t a GameConnect oldalra továbbít a rendszer. A tartalmak frissítése már egy ideje abbamaradt, az utolsó érdemi hír 11-én jelent meg az oldalon. November 16 óta először a búcsúüzenet jelenik meg, aztán böngészhető (december 1-ig) a régi tartalom.

 

 

A klasszikus PC kor lecsengésével a gamer közönség felé fordult a holland TechConnect B.V. és az említett gamer magazinba és a játékiparba invesztált. A munka és a stáb nem vész el, csak átalakul, legalábbis ez sejthető a közleményből, miszerint az üzemeltető ugyan lezár egy korszakot, de igyekszik a GameConnect és InterWave játékosabb témájú oldalakat - melyek a TechnConnect sikeréből nőttek ki - méltó minőségben továbbvinni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.