Hirdetés

Díjat nyert az Olympus E-330



|

Az előnézeti kép funkció a "Legjobb újítás a képalkotásban" a TIPA szerint

Hirdetés

A TIPA (Technical Image Press Association) minden évben díjakkal tünteti ki a különlegesen kiváló termékeket és technológiákat a fotográfia számos területén.

Az Olympus E-330 előnézeti kép funkciója először kínálta a kompakt digitális fényképezőgépek nyújtotta kényelmet és a digitális tükörreflexes fényképezőgépek kiváló minőségét. A több szögben fel- és lehajtható LCD képernyőn megjelenő folyamatos előnézeti kép funkció segítségével kiküszöbölhető a kereső használatának szükségessége, ami nem csak azt az előnyt nyújtja a felhasználóknak, hogy felvételkészítés közben figyelemmel kísérhetik az eseményeket, de a felvételkészítés rugalmasságát is növeli: akár érdekes perspektívájú fotókat készítünk szokatlan helyzetből, akár a vízfelszín alatt örökítjük meg a vízi élővilágot (speciális búvártok használatával). Az E-330 természetesen képminőség tekintetében is meggyőző az új generációs szenzornak köszönhetően, ami lenyűgöző képélességet biztosít.

A TIPA zsűri indoklása szerint "az Olympus az E-330 az első olyan cserélhető objektíves digitális tükörreflexes fényképezőgép, amely az optikai kereső mellett le- és felhajtható LCD képernyővel is rendelkezik. A LiveView technológiának köszönhetően a képernyő különböző szögekből is jól látható, így például egyszerűen készíthetőek makró felvételek, és lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes fotózást akár a fej felett vagy csípőmagasságban is." Az új, 7,5 megapixeles Live MOS szenzor az éles, vibráló képminőségért kapott dicséretet.

A TIPA jelenleg 12 ország 31 kiadványát foglalja magában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.