Hirdetés

E-fejpánt védi a gyerekeket a fulladástól



|

Az iSwimband készítőinek célja, hogy a fulladásos baleseteket megelőzzék.

Hirdetés

A víz veszélyes dolog, néhány pillanatnyi figyelmetlenség elég lehet ahhoz, hogy a kellemes nyaralás tragédiává változzon. Bár ez a mondat egy teleshop reklámot predesztinál, a pillanatnyi hírnévnél fontosabb céljuk volt a termék készítőinek. Az iSwimband egy Bluetooth kompatibilis szenzor, amit egy iOS eszközzel párosítva azonnal jelzést küld nekünk, ha gyermekünk túl sok időt tölt a víz alatt.

 

Hirdetés

 

Az eszköz szemüvegekre, úszósapkákra is rácsatolható, vagy akár a mellékelt fejpánttal is használható. A 99 dolláros iSwimband készlet egy karkötőt is tartalmaz, hogy akkor is figyelmeztethessen, ha az úszásra abszolút képtelen csemete valahogyan bekerül a vízbe. Természetesen látatlanban nem tudjuk eldönteni, hogy egy hasznos és jól működő, vagy csak egy átlagos szenzációhajhász termékről van szó, az aggódó szülőknek azonban érdemes lehet odafigyelniük rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.