Hirdetés

EISA-díjas Yamaha erősítő



|

Idéna a Yamaha RX-V659 végzett az élen a házimozi erősítők közt

Hirdetés

A házimozi-erősítő kategóriában a Yamaha RX-V659 végzett az élen, elsősorban kiváló hangminőségének és funkcióinak köszönhetően.


A 22 éve lapított EISA – a multimédiával foglalkozó sajtó legnagyobb Európai szervezete – több mint 50 európai vezető szaklap főszerkesztőinek szavazatai alapján ítéli oda díjait, amelynek eredményeként idén a Yamaha RX-V659 végzett az élen a házimozi erősítők között.


A Yamaha RX-V659 erősítő a hangminőség és a funkció terén mindent nyújt, ami ebben a kategóriában elvárható egy AV erősítőtől, sőt annál még többet is: 7.1 csatornás felépítést, DTS 96/24 és DTS-ES diszkrét 6.1, illetve Dolby Digital EX és Pro Logic IIx dekódolást. A belső videó-konverzió rugalmasan elégíti ki a házimozi-kedvelők különböző igényeit, míg az YPAO Automatic System Calibration pontos hangszóró-beállításokat és precíz hangzást biztosít. A Yamaha’s Compressed Music Enhancer további lehetőségeket biztosít a felhasználóknak, és hasznos iPod funkciókat is lehetővé tesz az opcionális YDS-10 dokkoló-állomás révén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.