Hirdetés

Fergeteges siker - Amerikában megjelent a Wii



|

Amerikában a hétvégén jelent meg a Nintendo újgenerációs konzolja, a Wii

Hirdetés

A PS3 indításához képest (amiről szintén hírt adtunk) sokkal kevésbé volt "véres" a Nintendó Wii piacra dobása. Ez többek között annak köszönhető, hogy a Sonyval ellentétben a Nintendo megfelelő mennyiségű konzollal kezdte az árusítást, nem volt "öldöklés".

 

Természetesen az amerikai Nintendo elnöke is jelen volt az ünnepélyes nyitányon - ő volt az, aki egy fiatalembernek, aki három egész napot várt a bolt előtt, átadta az első konzolt. Isaiah "TriForce" Johnson hasonló időt töltött egy bolt előtt, mikor az Xbox 360 került először a boltok polcaira - egy igazi kemény magos játékos.

 

A konzol egyébként nem annyira grafikus képességeivel, mint inkább egyedülálló kontrollerével próbál kitűnni a konkurens gépek közül. Ez ugyanis amellett, hogy vezeték nélküli, ha lovagot játszunk kardként, ha lopakodó titkos ügynüköt pisztolyként, ha sztár teniszezőt, akkor pedig teniszütőt testesít meg. A készülék körülbelül 70 000 Ft-os áron szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.