Hirdetés

Game Developers Forum 2007



|

A világszerte népszerű játékfejlesztői találkozók és konferenciák mintájára most első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum.

Hirdetés

A GDF (Game Developers Forum - Játékfejlesztői Fórum) célja, hogy minden résztvevő számára átfogó képet adjon a játékfejlesztés legfontosabb aspektusairól, a kiinduló ötletektől kezdve egészen a megjelentetésig. A GDF célja egy olyan nyitott, közös fórum megalapozása, melyben a játékipar jelen és leendő résztvevői egyaránt megtalálják a közös hangot.

 

Amellett, hogy a GDF lehetőséget nyújt a hazai és külföldi fejlesztőcsapatoknak a személyes találkozásra és információcserére, a naprakész technikai és gazdasági lehetőségek közös feltérképezésére, a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára is mélyebb bepillantást enged az iparág kulisszatitkaiba.

 

Az egész napos konferecián olyan aktuális kérdések kerülnek előtérbe, mint az MMO játékok fejlesztésének kérdései, a játékok köré épülő közösségek jelentősége vagy akár a cross-platform fejlesztés. Meghívott előadóink közt külföldi (Virtual Citizenship Association, IO Interactive, Crytek) és magyar csapatok (Eidos Hungary, Invictus Games, Black Hole Games, Stormregion) egyaránt képviseltetik magukat. A nemzetköziség a konferencia látogatóira is igaz: nem csupán hazánk, de az egész régióból várunk vendégeket. Reményeink szerint a GDF hamarosan a terület legrangosabb szakmai eseményévé válik.

 

Program:
  • 10:00-10:45 - Megnyitó - Közösségek - Virtual Citizenship Association
  • 10:45-11:25 - Cross-platform fejlesztés - Eidos Hungary
  • 11:25-12:05 - Játék engine-ek - IO Interactive
  • 12:25-13:05 - MMO fejlesztés - Invictus-Games
  • 13:05-13:45 - Design - Black Hole Games
  • 13:45-14:25 - Valósághű megjelenítés - Crytek
  • 14:50-15:30 - A 3D jelene és Jövője
  • 15:30-16:10 - Projekttervezés - StormRegion

Programunkban egyaránt szerepelnek magyar és angol nyelvű előadások is. Az angol nyelvű előadásokhoz tolmácsolást biztosítunk.

 

A konferencia időpontja:

2007. május 19. (szombat) 10:00

 

A konferencia helyszíne:

Budapest, Őrs vezér tere, Sugár Üzletközpont - Sugar Cinemas

 

Jelentkezés: A konferenciára a http://gdf-hu.com/ oldalon lehet regisztrálni, valamint a csoportos kedvezményekkel kapcsolatos és további információk egyaránt itt találhatók.

 

Bővebb információ:

Telefon: 06-1/477-43-49 Fax: 06-1/266-4274

E-mail: konferencia@idg.hu

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.