Hirdetés

Hologram-politikusok kampányolhatnak az USA-ban



|

A 2016-os elnökválasztás kampányában Ronald Reagan és John F. Kennedy biztathatja voksolásra a szavazókat.

Hirdetés

Narendra Modi indiai miniszterelnök idei újraválasztási kampányában szokatlan módszerrel igyekezett megnyerni magának a választókat. Az Nchant3D nevű cég segítségével egyszerre 53 helyen mondhatta el közel egyórás kortesbeszédét – igaz, nem hús-vér valójában, hanem három dimenziós hologramként.

Hirdetés

Miután a közelmúltban egy amerikai vállalatnak sikerült megvásárolnia a Modi által is használt technológiát, könnyen meglehet, hogy a 2016-os elnökválasztási kampány során hologrampolitikusok seregei árasztják majd el az Egyesült Államok köztereit.

A Bloomberg Businessweek hétfői riportja szerint a HologramUSA szolgáltatásának segítségével olyan rég halott, de rendkívüli köztiszteletnek örvendő államférfiakat is „életre kelthetnek” a versengő pártok, mint az alapító atyák, Ronald Reagan vagy éppen John F. Kennedy. A lap úgy tudja, hogy a cég egy tapasztalt lobbistát is megbízott: népszerűsítse a formabontó kommunikációs megoldást a demokrata és republikánus döntéshozók körében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.