Hirdetés

Így néz ki a Föld a világűrből, 4K-ban



|

Alexander Gerst európai űrhajós egy 4K-s videóval ajándékozta meg a YouTube-ot.

Hirdetés

A világűr számos érdekességet tartogat, és miközben sokan szeretnének egyszer eljutni a Földön kívülre, addig még több fiatalnak az álma az, hogy egyszer űrhajós legyen. A többség értelemszerűen mégis legfeljebb képeken és videókon látja, hogy milyen a bolygónk kívülről. Szerencsére ezekből egyre több és jobb áll a rendelkezésünkre, köszönhetően az asztronautáknak. 

Hirdetés

Az ESA űrhajósa, Alexander Gerst például az eddigi egyik legszebb anyaggal szolgálta ki a YouTube-ot és a nézőit. Az új videó egy gyorsított felvétel a Földről, a világűrből készítve, viszont 4K-s felbontásban. A videót rengeteg nagyfelbontású fotóból állították össze a nappali és az éjszakai égboltról. 

Az eredmény lenyűgöző lett, és mi is megnézhetjük. Természetesen a legteljesebb élményhez kompatibilis hardverre is szükség lesz, majd a videó minőségét 4K-ra kell állítani. Aggodalomra persze nincs ok, ha a gépünk nem elég erős, Full HD-ban is szép látvány fogad. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.