Hirdetés

iPod-vezérlés kacsintással



|

Japánból származik ez az igen kényelmes megoldás.

Hirdetés

 

Japánban kifejlesztettek egy új módot arra, miként is lehet a lehető legkényelmesebben vezérelni egy iPodot. Gondoljunk csak bele: zenét hallgatunk, de mindkét kezünk foglalt, esetleg nem szívesen vesszük elő nagy tömegben, vagy metrón médialejátszónkat, esetleg egyszerűen csak olyan lusták vagyunk.

 

Az új ötlet szerint számot váltani, vagy elindítani, illetve megállítani, csak egy kacsintásba kerül. A viselt szemüvegbe, vagy fülhallgatóba egy apró kamerát helyeznek, ami figyeli a szemmozdulatokat.

 

wink.jpg
Ilyen egyszerű lesz számot váltani

 

Ha egy másodperc erejéig a jobb szemünkkel kacsintunk, iPodunk előre vált számot, bal oldali pislantás esetén visszafelé teker. Ha mindkét szemünkkel egyszerre hunyorgunk, akkor a lejátszó megállítja, vagy elindítja a számot.

 

Kényelmes? Igen. De, hogy miként néznek majd ránk az utcán, akik szembe jönnek, az már egy másik kérdés...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.