Hirdetés

Kérjük, aktiválja processzorát!



|

Áramköri technológiák lopását megakadályozó módszeren dolgoznak.

Hirdetés

A félvezetőgyárak építésének, fenntartásának és folyamatos szükségszerű fejlesztésének költsége egyre vonzóbbá teszi a félvezetőkkel foglalkozó cégek számára azt az üzleti modellt, hogy termékeiket olyan szerződéses gyártókkal készíttessék el, mint a TSMC, Chartered, vagy az UMC. Így a cégek óriási pénzeket spórolhatnak azon, hogy a gyárak fenntartása nem rájuk hárul, viszont ennek kapcsán felfutóban van egy hamisított chipekkel foglalkozó feketepiac. Jelenleg a kihelyezett gyártásban rejlő veszélyek attól, hogy a munkások zsebre vágnak a sorról lekerülő termékek közül x darabot minden műszakban és azt valamilyen közvetítő segítségével értékesítik, egészen addig terjednek, hogy az ügyfél maszkjai "valahogy" átkerülnek máshová, ahol azok segítségével készülnek hamisított termékek.

 

Dolgoznak a megoldáson>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.