Hirdetés

Medion Akoya, az érintős all-in-one PC



|

Különleges készüléket mutatott be a napokban a Medion.

Hirdetés

A Medion Akoya "The Touch" X9613 kódnéven futó számítógép ugyanis egy vérbeli all-in-one PC. Legelőször a méretes, 24 colos, multitouch-ra is képes érintőkijelző tűnik fel. A rendszer lelke egy 2 gigahertzes Intel Core 2 Quad Q9000 processzor 4 gigabájt rendszermemóriával, NVIDIA GeForce GT240M grafikus kártyával és Blu-ray meghajtóval.

medion1.jpg


Ami a megjelenítőt illeti, igen jó választás volt az 1920×1080 képpont felbontású, tehát HD-képes változat, ráadásul a Medion nem röstellte feldobni a tudáslistát HDMI-kimenettel és -bemenettel, SCART és VGA csatlakozóval, háromféle TV-tunerrel (DVB-T, DVB-S és analóg).

Emellett mindenképp említésre méltó az 1 terabájtos kapacitású hagyományos merevlemez, az eSATA, az S/PDIF, valamint a Wi-Fi, a gigabites Ethernet és a Bluetooth 2.1 jelenléte, amelyeket a ma már szinte kötelező webkamera és sztereó hangszórók fejelnek meg. A Medion Akoya kétféle változatban lesz megvásárolható 2100 és 2700 dolláros áron.




medion2.jpg


medion3.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.