Hirdetés

Mennyire hajlékony a CD-RW?



|

Hirdetés

Most persze - hogy szükségem volna az információra - nem tudok a nyomára bukkanni az írásnak. Kérem, írják meg, milyen programra van szükségem!Például a Nero Burning ROM tartalmaz egy InCD nevű segédprogramot, s az lehetőséget ad a CD-RW ilyesfajta használatára. Ugyanez az Easy CD Creator csomagjában DirectCD néven szerepel.

A CD-RW azonban nem teljesen ugyanolyan, mint egy hajlékonylemez. Ha íráskor becsúszik egy hiba, attól esetleg hozzáférhetetlenné válik a lemez egész tartalma, és a hajlékonylemezzel ellentétben a Norton Disk Doctorhoz hasonló eszközökkel sem lehet visszanyerni róla az adatokat. Ha használjuk is ezt a szoftvert, ne higgyük, hogy minden rendben van, csak mert valamely létfontosságú állományainkból CD-RW-n van az egyetlen szál példány.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.