Hirdetés

Minden vezetéket elhagyna a Fujitsu



|

A SUPA technológia biztosítja a vezeték nélküli áramellátást. A ceBIT-en bemutatkozott a Fujitsu üzleti táblája is.

Hirdetés

A CeBIT 2011 rendezvényen a Fujitsu bemutatja a világ első, vezeték nélküli PC-kijelzőjét és biztonságos, üzleti kategóriájú írótábla PC-jét. A vezeték nélküli megoldás különlegessége, hogy megteremti a „park and play” jellegű számítástechnika alapját, ahol az író- vagy tárgyalóasztal hotspotja mellett elhelyezett kijelző áramellátása azonnal, vezeték nélkül biztosított.

 



A 22 hüvelykes kijelző a SUPA (Smart Universal Power Antenna) technológiával dolgozik és mágneses indukció útján kapja a működéséhez szükséges áramot az asztalba vagy az iroda paneljeibe építhető adóantennáról. A várhartóan egy éven belül gyártásba kerülő vezeték nélküli eszköz ráadásul a képjeleket is vezeték nélkül fogadja a 10 méteren belül található asztali vagy noteszgépről.

STYLISTIC Q550


Emellett a Fujitsu a CeBIT-en mutatta be először a nagyközönség számára az üzleti kategóriájú írótábla PC-jét, a STYLISTIC Q550-et. A gyártó elmondása alapján a 10,1 hüvelykes, billentyűzet nélküli írótábla PC minden eleme a biztonságot szem előtt tartva készült, így a legszigorúbb kormányzati és céges biztonsági előírásoknak is megfelel, és zökkenőmentesen integrálható a meglévő IT-környezetbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.