Hirdetés

Nyílt nap az Axico-nál



|

Itt a DROBO adatrobotja, szerver egy rekeszben, otthon-távirányító és SONY Alpha és Nikon tükörreflexesek: az Axico csütörtöki nyílt napjára bárki regisztrálhat.

Hirdetés

15 éves lett az Axico, ennyi ideje tevékenykedik a cég az informatika területén. E jeles évfordulón lehetősége nyílik minden érdeklődőnek, hogy részt vegyen egy sok újdonságot felvonultató, színvonalas és élvezetes szakmai napon, ahol a bemutatók mellett lehetőség nyílik arra, hogy tevékenyen ismerkedjen meg a termékekkel. Az ingyenes regisztrációhoz és részletes programhoz kattintson ide.


DROBO - A világ első datarobotja

 

A NAS és a különféle RAID tömbök korában mindenféle biztonsági háttértár rendszer rendelkezésre áll, csak éppen ezek mind szakértelmet illetve szakértőt igényelnek. Ezzel szemben a DROBO egy olyan asztali redundáns adattárolót kínál, melyet nem kell adminisztrálni. A DROBO redundáns, RAID jellegű tömböt épít automatikusan három vagy négy olcsó SATA merevlemezből, anélkül, hogy bármit pepecselnünk kellene vele. Bármikor, akár adatátvitel közben kicserélhetünk egy lemezt, az adattartalom biztonsági hátterének újraalkotása automatikusan, a háttérben zajlik le. Valamiképp a gyártók minden eddiginél (a RAID-5-nél is) nagyobb kapacitást érnek el azonos hibatűrés mellett, további részletek a bemutató során tudhatnak meg.

 

drobo_nas.jpg

 

 

Supermicro: 1U Twin System

 

Szervermegoldások iránt érdeklődők bizonyára figyelmesen hallgatják majd a Supermicro termékéről szóló előadást, mely lehetővé teszi a teljesítmény halmozását azonos helyfoglalás mellett. Egyetlen rekeszben helyezhető el ugyanis két normál teljesítményű, teljes értékű szervergép az 1U Twin System alkalmazásával, ami bizonyosan hozzájárul teljesítményigényes weboldalak üzemeltetési költségeinek csökkentéséhez.

 

 

twin.jpg

 

 

 

Nem csak szerver, de akár otthon-menedzsment

A magyar tulajdonú WATT 22 cég egyik sikeres, saját fejlesztésű terméke az RMS távfelügyeleti rendszer. A széleskörűen konfigurálható, és könnyen programozható rendszer kiválóan alkalmas környezeti paraméterek - hőmérséklet, csapadék, mozgás -, I/O változók mérésére, illetve tápaljzatok vezérlésére, konzol portokon keresztül a csatlakoztatott eszközök - többek között légkondicionáló, ventilátor, ajtózár - vezérlésére, akár előre programozottan, a külső változások függvényében is.

 

rms2_k.jpg
 

 

 

SONY Alpha 900 Premier

sony900k.png
Először kerül itthon bemutatásra a Sony új zászlóshajója, az Alpha 900. Természetesen az Alpha 900 vázon kívűl az összes Sony tükörreflexes fényképezőgépet kézbe vehetik majd az érdeklődőka széleskörű Sony objektív választékkal együtt. A tükörreflexes fényképezőgépeken kívül kipróbálhatóak lesznek a Sony Full HD-s videókamerái is. Az elkészített képek ill. felvételek megtekinthetőek lesznek a Sony nagy felbontású LCD TV-in is, sőt a helyszínen a legjobb képeket a Sony professzionális fotónyomtatóin „előhívhatják" a látogatók.

 

 

 

 

 

HD videofelvétel Nikonnal

nikon_d700_k.png
Kipróbálhatóak lesznek az Axico napon a nagy vízhangot kiváltó Nikon újdonságok, a D-700 és a D-90. A helyszínen a D-90 tükörreflexes fényképezőgéppel felvett HD videókat megszerkeszthetik a látogatók az új Pinnacle Studio 12 videovágó szoftverrel és akár DVD-re írva haza is vihetik majd. Természetesen a Nikon standjáról sem hiányozhatnak a legsikeresebb DSLR modellek (D3, D-300, D80, D-60, D-40), a Coolpix sorazat tagjai és a különleges objektívek.

 

 




Olympus DSLR család

1013oly.jpg
Az Olympus a teljes DSLR (E-3, E-520, E-420) és objektív választékával képviselteti magát a rendezvényen. Az új víz- por- és ütésálló Olympus fényképezőgépek és hangrögzítők terén is lesznek újdonságok, de kipróbálhatjuk a felső- és közép kategóriás hangrögzítőket és kiegészítőiket is.

 
 
RDX QuikStor
 

1013fkeep.jpg
Bemutatják az RDX QuikStor-t, amely a háttérben folyamatosan működő, teljes körű adat- és rendszermentést kínál. Felmérések szerint a kis- és középvállalkozások 40 százaléka egyáltalán nem menti az adatait és az adataik 60 százalékát lokális PC-n, vagy notebookon tárolják. Sőt azok a felhasználók akik rendelkeznek mentésre alkalmas eszközzel sem mentik rendszeresen az adataikat! A felhasználók egy harmada teljesen és visszaállíthatatlanul elveszti adataikat amikor egy merevlemez meghibásodik. Pedig miden 15 másodpercben végleg meghibásodik egy merevlemez a világban. Az új RDX Filekeeper szoftverrel a közlemények szerint egyszerűsödik az adatmentés, köszönhetően a "plug it in, leave it in and leave it on" rendszernek. A Tandberg Data az RDX Filekeeper szoftvert, ingyenesen adja az RDX QuickStor drive kitek mellé.


Gyakori hiba a fájlok felülírása! Ennek követésével, a file versioning funkciót igénybe véve, ez megelőzhető. A visszaállítása mindössze egy klikkelés az egér job gombjával. Az RDX FileKeeper vezérlőpultjában keresési funkció is rendelkezésre áll. Az RDX QucikStor médiák mindennapos használtra vannak tervezve és akár
10 évig is üzembiztosan kell működniük. Az időtállóságon felül a sebességre is hangsúlyt helyeztek a tervezés során. Natív 45 MB/mp sebesség lehetővé teszi, hogy 160GB adatot akár kevesebb mint 1 óra alatt is duplikáljuk.  Az RDX QucikStor 80, 160, 320 és 500 GB kivitelben áll rendelkésünkre. Az RDX korlátozás nélkül előre kompatibilis, így a fejlesztése is lehetséges a későbbiekben.


Pinnacle PCTV Analog Stick

 
pctv_stick1.jpg
Bemutatásra kerül a Pinnacle kínálatában újdonságként debütáló, PCTV Analog Stick is, melyet külön Kelet-Európába fejlesztettek, ahol akadozik a DVB-T terjedése. A PCTV Analog Stick egy ultra kompakt TV és FM rádió
tuner felvevővel és videó rögzítővel. A Pinnacle Analóg Stick egy ultra kompakt USB2.0-ás csatlakozású tuner, amely még nagyobb érzékenységgel fogja a jelet antennán és kábelen keresztül. Ez a teljesen új termék tulajdonságai között van a timeshifting, a videó felvétel, tartozik hozzá egy minitávirányító és egy rádió antenna. Új verziójú TV Center szoftver is készült hozzá. A kiterjesztett funkcióival: a kétcsatornás analóg TV hanggal és a beépített sztereó FM rádióval. A PCTV Analóg Stick a tökéletes TV és PVR eszköz PC-khez és laptopokhoz.



Ingyenes regisztráció az Axico napra>>>
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.