Hirdetés

Önhűtő Coca Cola



|

A palack felnyitásakor az üdítő egy része jégkockákká változik.

Hirdetés

 

sprite3g.jpg
A Coca Cola bemutatta legújabb termékét, amelynél egy eddig nem látott technológiát alkalmaz. Noha a működésről pontos leírás nem látott napvilágot, az újdonság lényege, hogy az üdítő önmagát képes lehűteni.

 

Az üvegeket egy meghatározott hőmérsékleten tartják, majd amikor megveszik, és kinyitják a palackot, akkor egy mechanizmus az ital egy részét jégkockákká alakítja át (így nem hígul fel az üdítő).

 

A Coca Cola először a Sprite-nál próbálja ki az új technológiát - az első Sprite Super Chilled üdítők Nagy-Britanniában már 2008 elején kaphatóak lesznek.

 

Amennyiben nagy népszerűségnek örvend majd az újítás, akkor a kólák esetében is találkozhatunk majd vele; de akár sörnél, és más alkoholos italoknál is alkalmazhatják. A Coca Cola azonban óvatos, hiszen a Sprite 3G energiaital például alulmúlta a várakozásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.