Hirdetés

Online Vista próba



|

Telepítés nélkül, interaktív webes felületen keresztül is kipróbálható a Vista.

Hirdetés

Sokan vannak akik kíváncsiak a Vista újdonságaira, azonban nem szeretnek kísérletezni még nem végleges szoftverekkel, vagy gépük nem teszi lehetővé az új rendszer telepítését. Számukra az Office 2007 online felületét alapul véve a Microsoft megalkotta a Vista sajátját, ahol mindenki megismerkedhet a szoftver újdonságaival. Az oldal megtekintéséhez és kipróbálásához mindössze egy működö e-mail címre és egy Active X vezérlő telepítésére van szükség. A nagy sikerre való tekintettel azt oldal időnként elérhetetlen vagy meglehetősen lassú, de akit érdekelnek az újdonságok azoknak feltéltenül ajánlott meglátogatnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.