Hirdetés

Óriásfelbontású e-papír



|

Az Epson újdonsága akár a hagyományos újságokat is helyettesítheti.

Hirdetés

 

Az LG Philips korábban már bemutatta a maga saját e-papírját, amely színes, A4-es, és bárhogy hajtogatható, ám az még nem áll(t) olyan fejlettségi szinten, hogy akár újságpapírnak is használható legyen - ez ugyanis az e-papír egyik felhasználási ötlete.

 

Az Epson legújabb elektronikus papírjára azonban akár rá is tölthetnénk reggelente kedvenc napilapjainkat, ugyanis bár szintén csak 13,4 hüvelykes (A4-es), elképesztő felbontással bír: 3104 x 4128 pixelt képes megjeleníteni.

 

A 10:1 kontrasztarányú, és 40%-osan tükröződő újdonságról maga a Seiko Epson is így vélekedik: a gyártó reméli, hogy a hagyományos újságokat hamarosan lecserélhetik az elektronikus verziók.

 

epson-a4-e-ink-high-res.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.